donderdag 10 september 2009

Minder dan een week !

Hier mijn eerste blog, hier kunnen jullie de belevenissen van Oeds en mij tijdens en voorafgaande aan het policyform volgen.

Nog minder dan een week, donderdag 17 september start het policyforum in Norwich.


Op het forum komen sprekers die vanuit verschillende hoeken belichten hoe we onze regio's kunnen versterken. Dit belooft een leuke dag te worden met veel nieuwe ideeën.

Een week geleden hebben Jan Walburg en ik één van de workshopleiders bezocht, Arjen Brouwer van bureau PAU, bekend van het krimplab Friesland (Dongeradeel). Voor ons werd een tipje van sluier opgelicht. Zijn workshop start om 14.00 uur, "planning and design strategies on rural decline"wordt interessant en interactief.


De projectpartners van Vital Rural Area ontmoeten elkaar al op de woensdag ervoor, zodat we de voortgang in de werkpakketten kunnen bespreken en acties voor het vervolg kunnen bespreken. Woensdagochtend vertrekken we dan ook al vroeg. Jan Walburg is er nog eerder, die checkt de zalen, de internetverbindingen die het live uitzenden van het forum op internet mogelijk maken, en de alle andere dingen die hij voor het forum geregeld heeft ter plekke.


Het aftellen is begonnen, ik kijk er naar uit!
Andree

Geen opmerkingen:

Een reactie posten