dinsdag 15 september 2009

laatste voorbereidingen

Morgen vertrekken we naar het policyforum in Norwich. Het carpoolen is geregeld, alle stukken bij elkaar gezocht en de koffer staat klaar om gevuld te worden. Hier nog een laatste blog vanaf de thuisbasis.

Het forum start donderdag officieel, maar morgenmiddag gebruiken we direct voor een kleine projectvergadering van Vital Rural Area, met de europese partners die ook allemaal in Norwich zijn. Eerst gezamenlijk vergaderen over het overall project en daarna per werkpakket de voortgang en komende acties bespreken. Oeds zal de bijeenkomst van werkpakket 3 bijwonen: optimalisering van voorzieningen op het platteland. Samen met Jenna Bottema en Wim Oosterhuis ga ik naar werkpakket 1, versterken MKB.

Jenna, Wim en ik hebben een korte voorbereidingssessie gehad over de NOFA-pilots die we in het project inbrengen. Deze pilots hebben allemaal te maken met de samenwerking tussen overheid, ondernemers, onderwijs, onderzoeksinstellingen en omgeving: Werkplaats, Net Nix, Gouden driehoek en Leren Werken.

Donderdag is de dag van het forum, met bekende sprekers, nieuwe ideeën en pakkende workshops. Deze dag wordt vrijwel "live"uitgezonden: kijk op www.vitalruralarea.eu onder de knop op de rechterkant: policyforum. Vrijdag wordt afgesloten met de study visits.

Groet,
Andree

Geen opmerkingen:

Een reactie posten